Onbeperkt

Bij een sim-only abonnement krijg je een vast aantal belminuten, sms’jes en data. Vaak krijg je iets van 100 belminuten, 100 sms’jes en 2gb data.

Het kan zijn dat dit niet voldoende is en meer nodig is. Uiteraard is er dan de mogelijkheid om een andere sim-only abonnement te nemen of een van deze onderdelen te verhogen. Echter zijn er ook sim-only abonnementen met onbeperkt onderdelen.

Onbeperkt Internet

Bij een sim-only abonnement met onbeperkt internet krijg je of heel veel of echt onbeperkte megabytes in je data bundel. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over je verbruikte data. Bij downloads en uploads kun je lekker je gang gaan. Dit type abonnement is vaak handig voor als je bijvoorbeeld veel foto’s upload naar Instagram of Facebook of dat je doordat je veel moet reizen vaak in de trein naar Netflix zit te kijken. Heb je dus niet genoeg data dan is een sim-only onbeperkt internet abonnement een goede keuze voor je.

Onbeperkt Belminuten

Bij deze abonnementstype krijg je of veel of gewoon onbeperkte belminuten. Het kan zijn dat je erg veel belt en dat je data bundel helemaal niet interessant is voor je. In dit geval is een sim-only abonnement met onbeperkte belminuten een erg goede keuze voor je. Bij deze abonnement kun je lekker blijven bellen naar vaste telefoons of mobiele telefoons in Nederland.

Onbeperkt Sms

Als je nog niet overgestapt bent op WhatsApp of om een of andere reden en dus nog op de oude manier berichten verstuurd dan is het slim om een sim-only abonnement te kiezen met onbeperkte sms’jes. Hierbij kun je lekker je gang gaan en al je vrienden blijven sms’en zonder je zorgen te maken dat je door het aantal sms’jes loopt van je abonnement.